Снимка pexels.comОбщественици от организацията Трезвена Русия предлагат да се забрани продажбата

...
Снимка pexels.comОбщественици от организацията Трезвена Русия предлагат да се забрани продажбата
Коментари Харесай

Революционна идея в Русия! Предлагат да се забрани продажбата на алкохол в магазини и заведения на партерите

Снимка pexels.com

Общественици от организацията " Трезвена Русия " оферират да се забрани продажбата на спиртни питиета в магазини, които са ситуирани на приземните етажи на жилищните здания. Ограничението ще засегне и заведенията, които са построени на партерите на жилищните кооперации. 

``
реклама

Писмо с радикалната концепция е изпратено от ръководителят на публичната организация Султан Хамзаев до Игор Левитин. В него се споделя, че препоръчаните ограничаващи ограничения ще се отразят положително на публичното здраве. Аналогична ще е изгодата и в случай че се вдигне възрастта на младежите, които могат да купуват алкохол - от 18 на 21 години. Според изследване на организацията сходни ограничаващи ограничения се поддържат от 78% от руснаците. Според обществениците, в случай че се вкарат ограничавания по повод достъпа до алкохола, ще понижат и пътните произшествия, провокирани поради пияни водачи. 

Превод " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР